OM PLATEAUX JEWELLERY

VISION

“Min vision med Plateaux Jewellery er at skabe et smykkebrand, der lever sig ind i tidens tendenser, men som gennem et stilrent og grafisk design, emmer af minimalisme og kant.”

/ Jeanette Asmussen, designer og CEO

 

OM PLATEAUX

Plateaux Jewellery er et smykke brand der emmer af minimalisme og kant igennem grafiske smykker.

Smykkerne fanger øjet og har ynde, der giver bæreren mulighed for at skabe et unikt look igennem et stringent formet kollektions univers.

Plateaux Jewellery visualiserer elegance og enkelhed igennem smykkerne der udfordrer retning og stil i smykker, med inspiration hentet i klassisk og moderne minimalistisk arkitektur.

Alle smykker er lavet i 925 sterling sølv med fokus på god kvalitet.

Simpliciteten i smykkerne danner ramme om Plateaux Jewellerys essens; Minimalisme, kant og grafisk inspiration igennem et stilrent udtryk.

 

LEVERING

Vi stræber efter at sende din ordre efter 1-2 arbejdsdage efter at bestillingen er gennemført (arbejdsdage er mandag-fredag foruden danske helligdage).

OBS - Sidste frist for bestilling til jul er d.18 december 2023.

Vi sender for 39 kr. til hele Danmark med Dao, Bring eller Instabox (inkl. tracking) til nærmeste pakkeshop. Fra ordren sendes afsted vil der gå 2-4 hverdage med det angivne fragtfirma.

Trackingnummer sendes på mail når ordren er afsendt og kan følges på henholdsvis www.Dao.as, www.Bring.dk eller www.Instabox.io

 

BYTTE / RETURREGLER

Når du handler online på www.PlateauxJewellery.com har du 14 dages fuld returret fra den dag ordren er leveret.

Julegaver købt efter d.21 november 2023 kan byttes indtil d.10 januar 2024. Ønsker du at returnere din julegave skal du derfor have meddelt os dette senest d.10 januar 2024.

Du har mulighed for at prøve smykket, som hvis du stod i en butik. Hvis smykket tages i brug udover, vil det dog blive betragtet som at have været brugt og der vil ved fortrydelse af købet IKKE være mulighed for at få refunderet beløbet.

VIGTIGT: Ønsker du at returnere din ordre, bedes du kontakte os på mail med ordrenummer senest indenfor 14 dage, fra ordren er modtaget og dernæst sende varen direkte til adressen nederst på denne side.
Vi modtager ikke returvarer eller ombytning ved fremmøde på adressen.
Vi skal venligst bede om at have varen retur indenfor 14 dage efter meddelelse om fortrydelse af købet.
Husk at vedlægge en note i returneringen med dine egne oplysninger som følgende:

Navn, adresse, tlf, mail og ordrenummer.

Vær venligst opmærksom på at når du har købt en vare online hos Plateaux Jewellery, er det dig som kunde der har ansvaret for, at smykket er forsvarligt pakket som det blev købt, og kommer sikkert retur til Plateaux Jewellery. Gem derfor kvittering på indlevering samt evt. track & trace nummer. 
Ved modtagelse af en returvare, som ikke er pakket forsvarligt som det blev modtaget ved køb, vil det fulde beløb ikke blive refunderet. 

Ved retur anbefaler vi et pålideligt fragtfirma med forsikring af varens værdi samt track and trace som eksempelvis Dao eller GLS. Omkostningerne ved en eventuel returnering afholdes af kunden.

Fuld returret inkluderer ikke forsendelsesomkostninger, lokale skatter, told og lokale bank/kreditkort omkostninger. For at opnå fuld returret skal returvaren sendes tilbage i samme stand som ved modtagelse i original emballage. Tegn på misligholdelse eller anden anvendelse inkluderer ikke fuld returret.

Et køb på webshoppen kan ikke fortrydes alene ved at undlade at afhente ordren, men skal som minimum samtidig give besked på mail om fortrydelse. Såfremt ordren ikke hentes rettidigt vil eventuelle leveringsomkostninger samt omkostninger ved returnering blive fratrukket beløbet.

Såfremt fortrydelsesretten udløber på en helligdag, forlænges fristen til den næstkommende hverdag.

Bemærk venligst at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. I sådanne tilfælde må det forventes, at pakken ryger retur til afsender, hvorefter den må sendes på ny. Alle udlæg i sådanne situationer pålægges afsender.

Ved refundering af returvarer kan der være op til 7 dages behandlingstid. Pengene tilbageføres til samme konto/kort, som ordren er betalt fra. Du får en bekræftende på mail, når din retur er gennemført.

 

Returvarer sendes til:

Jeanette Asmussen /v. Plateaux Jewellery

Frøbels Allé 8, 2.tv

2000 Frederiksberg

Danmark

x